Hello!
Noi suntem Markethink.

Markethink PR este o agentie de publicitate online, marketing online si PR creata in anul 2017. Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa-si creasca in mod eficient si rapid afacerile in mediul online cu ajutorul campaniilor creative pe care le derulam.

Serviciile pe care le oferim se adreseaza clientilor din toate domeniile de activitate. Pana in 2022 am finalizat cu succes mai mult de 2000 de campanii de promovare pentru 500 de clienti.

Avem o echipa tanara si dinamica care tine mereu pasul cu schimbarile mediului online si care va va oferi cele mai bune optiuni pentru cresterea notorietatii site-urilor dumneavoastra astfel incat sa va puteti diferentia de concurenta si sa deveniti cat mai vizibili.

Comunicarea constanta cu clientii nostri contribuie la alegerea de comun acord a celor mai bune solutii pentru fiecare campanie de promovare. Oferim continut original si bine structurat iar promptitudinea, profesionalismul si atentia la detalii sunt cele mai importante aspecte care caracterizeaza agentia Markethink PR.

Campanii de advertoriale si SEO.