Termeni si conditii

S.C. Markethink PR S.R.L., intreprinde eforturi mari pentru a pastra in siguranta informatiile cu caracter personal. Stim ca va doriti sa va simtiti in siguranta in mediul online si de aceea va asiguram de confidentialitatea datelor, informatiile fiind criptate si procesate de noi cu acordul dumneavoastra. 

Pentru a va putea furniza serviciile pe care le solicitati, procesarea datelor dumneavoastra este neceasara. Din acest motiv, lucram constant la multiple masuri de securitate astfel incat sa va putem proteja datele in mediul online. 

Datele solicitate sunt cerute si stocate in siguranta astfel incat sa va putem asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru.

Site-ul Goavant.ro este proprietatea S.C. Markethink PR S.R.L., inregistrata in Str. Maramures, nr.30, bloc. C31, sc. 1, ap. 2 Craiova, Jud. DOLJ, ROMANIA CIF: RO38142665, Reg. com.: J16/2380/25.08.2017 Cont IBAN(RON): RO73 BRDE 170S V454 3359 1700 Bancă: BRD GROUPE SOCIETE GENERALE

Pentru a putea accesa si vizita site-ul Goavant.ro si pentru a putea cumpara serviciile, este necesar sa acceptati termenii si conditiile.

  • Ne rezervam dreptul de a selecta clientela daca exista cazuri in care comportamentul si limbajul este neadecvat.
  • Ne rezervam dreptul de a onora doar comenzile care corespund cu serviciile pe care le oferim. In caz contrar, clientul va fi contactat si va avea optiunea de a conS.C. Markethink PR S.R.L. o comanda corecta si la pretul corect sau de a o refuza daca nu isi doreste.
  • Ne rezervam dreptul de a face modificari si actualizari termenilor si conditiilor.
  • Ne rezervam dreptul de a modifica ofertele, mai putin in cazul comenzilor in curs care trebuie duse la bun sfarsit conform contractului semnat.
  • Ne rezervam dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul clientilor.
  • Ne rezervam dreptul de a suspenda permanent sau partial accesul unui utilizator pe site fara o notificare in baza nerespectarii termenilor si conditiilor. 

Drepturi de autor

Continutul si designul site-ului Goavant.ro sunt proprietate privata si sunt protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea continutului sau elementelor de pe site se va pedepsi conform legilor in vigoare.

Conditii pentru comenzi si cereri

Utilizatorul este obligat sa furnizeze date corecte si concrete cu privire la serviciile de care are nevoie. S.C. Markethink PR S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere daca exista neplaceri care au fost cauzate de furnizarea unor date incorecte sau incomplete de catre utilizator. In plus, ne rezervam dreptul de a solicita informatii suplimentare prin datele de contact puse la dispozitie de client in cazul in care acestea nu au fost complete sau completate corect – in caz contrar, cererea va fi anulata. 

Dispozitii finale

Fiecare vizitator sau client al site-ului trebuie sa sa supuna acestor termeni si conditii pentru a putea utiliza in continuare site-ul si serviciile disponibile.

Va puteti opune prelucrarii datelor cu caracter personal, in mod gratuit si fara justificare.

Minorilor nu li se pot prelucra datele cu caracter personal fara acordul parintilor si nu pot incheia contracte comerciale. 

Daca nu sunt respectate conventiile anterioare, se va inceta accesul la site si la serviciile disponibile aici.